Quattro Select
Het systeem dat het allemaal doet!

Thumbnail Thumbnail

Voordelen van het Quattro Select-doseersysteem

Vermindert gevaren op de werkplek

Quattro Select van Diversey is een zeer efficiënt systeem dat aan de wand van middelgrote tot grote locaties kan worden gemonteerd. De afsluitbare kast biedt plaats aan maximaal vier pouches geconcentreerd product en een 100% veilige verdunning garandeert dat werknemers niet met de geconcentreerde chemicaliën in contact komen.

Diversey Dilution System Quattro Select in use

Nauwkeurige en consistente verdunningen

De unit is ontworpen voor meerdere gebruikers en verschillende productvereisten en maakt het eenvoudig en veilig vullen van sproeiflacons, emmers en schrobzuigmachines mogelijk. Er wordt altijd de juiste verdunningsverhouding met de optimale vulsnelheid geleverd, wat voorkomt dat u opnieuw moet schoonmaken door een te hoge of te lage dosering. Kleurgecodeerde geconcentreerde producten en hulpmiddelen maken het gebruik eenvoudig en gemakkelijk, waardoor de efficiëntie aanzienlijk wordt verbeterd.

Diversey Quattro Select Concentrated Dilution Pouch

 

Milieuvriendelijk en kosteneffectief

Twee Quattro Select-pouches van 2,5 l kunnen tot 2500 l van hetzelfde product in een gebruiksklaar formaat leveren. Dit betekent besparingen op het transport en de opslag van het product en ook minder verpakkingsafval, dus vriendelijker voor het milieu en een minder grote voetafdruk. Bovendien zijn alle vereiste reinigingsproducten voor dagelijks gebruik, voor het reinigen van toiletten, oppervlakken en vloeren, gecertificeerd met het EU-milieukeurmerk en voldoen ze aan de nieuwste criteria.