Moonbeam™ 3
Een nieuwe manier van desinfectie van harde oppervlakken

Thumbnail Thumbnail

Rust uw faciliteit uit met de toegevoegde zekerheid van UV-C-desinfectie

Een doorbraak op het vlak van gerichte desinfectie – Wanneer deze draagbare, krachtige oplossing na Oxivir wordt gebruikt om te desinfecteren, werkt hij snel, betrouwbaar en verantwoord. MoonBeam3 is ontworpen voor snelle, on-demand desinfectie van oppervlakken in patiëntenkamers, operatiekamers en badkamers en kan worden gebruikt op apparatuur voor patiëntenzorg, armaturen, toetsenborden, monitors en werkstations op wielen (WOW's).

Drie verstelbare, scharnierende armen kunnen in bijna elke hoek worden geplaatst om het UV-C-licht te richten, waardoor verbeterde UV-C-dosering met minder energie mogelijk wordt. Gebruikers kunnen de koppen positioneren om de UVC-dosering van oppervlakken en apparatuur te optimaliseren. Dit flexibele apparaat kan eenvoudig in een ruimte of faciliteit worden geplaatst om snelle en effectieve desinfectiecycli mogelijk te maken.

Kostenbesparende desinfectie – MoonBeam3 is betaalbaar in aanschaf en gebruik. Het is snel en gemakkelijk te gebruiken, met bedieningscycli van slechts 3 minuten. Dankzij het unieke ontwerp kan het apparaat op meerdere plaatsen worden gebruikt en de doelgerichte, zeer efficiënte dosering verhoogt de snelheid, waardoor de arbeids- en bedrijfskosten worden verlaagd. MoonBeam3 biedt meer zekerheid dan uw handmatige reinigings- en desinfectieproces, waardoor het risico voor patiënten en personeel wordt beperkt. Het is eenvoudig te gebruiken en het onderhoud is beperkt tot het vervangen van de lamp, waar gereedschap voor nodig is.

MoonBeamTM 3

Optimale patiëntresultaten

  • Uiterst effectief – gericht UVC-licht biedt optimale desinfectie in slechts 3 minuten
  • Goede dekking en penetratie – regelbare dekking met hoge intensiteit
  • Compatibel met materiaal – veilig en effectief voor harde oppervlakken
  • Niet giftig – geen dampen of chemicaliën
  • Ideaal voor belangrijke zorgoppervlakken – bedrails/bedieningselementen, telefooncel/toetsen, telefoons, bedtafels, nachtkastjes, patiëntmonitors en draagbare apparatuur
  • Gemakkelijk te vinden – ideaal voor frequent gebruik in elke ruimte waar verzorging van patiënten en procedures plaatsvinden
  • Kostenbesparend – lage bedrijfskosten en minimaal onderhoud