Duurzaamheidsrapport

Sustainability ESG Strategy Sustainability ESG Strategy

Diversey heeft milieubeheer altijd gewaardeerd als een effectieve bedrijfsstrategie.

 

Het elimineren van afval in onze activiteiten en het efficiënter omgaan met hulpbronnen in alle faciliteiten van Diversey stimuleert de vooruitgang op het gebied van milieu en het financiële rendement op investeringen. Bovendien reikt onze toewijding aan het milieu verder dan onze activiteiten. We profiteren ook van de mogelijkheid om afval te verminderen, en water en energie te besparen in de faciliteiten van onze klanten door het leveren van innovaties die gericht zijn op duurzaamheid. Onze benadering van productontwerp leidt ons ook stroomopwaarts, waar we kijken naar de bron van de materialen in onze producten, om zo veiligheid en milieubeheer in de gehele waardeketen te waarborgen.

2025 environmental goals infographic

 

De toewijding aan duurzaamheid binnen Diversey blijkt duidelijk uit onze duurzaamheidsrapporten die teruggaan tot 2004. We hebben ook een trackrecord van prestaties laten zien die worden erkend in onze partnerschappen met het Wereld Natuur Fonds en Climate Savers, leiderschap bij het Carbon Disclosure Project, hulp voor de Alliance for Water Stewardship, de Asean Corporate Sustainability Award, en vele andere prestaties. 

2025 Goals infographic people

 

Naar de toekomst kijkend, blijft duurzaamheid een integraal onderdeel van ons bedrijf, onze medewerkers en de innovaties die we op de markt brengen. De milieu-uitdagingen waarmee de wereld vandaag wordt geconfronteerd, moeten worden aangepakt door toonaangevende bedrijven die bereid zijn hun industrieën te transformeren met efficiëntie, technologie en duurzame praktijken. Diversey zal zijn duurzaamheidstraject voortzetten met het oog op positieve sociale, ecologische en economische verbetering.

Goals infographic solutions.png