Diversey Consulting 
Versterk de cultuur van veiligheid op het gebied van voedsel en gezondheid
 

Thumbnail Thumbnail

Verbeter de veiligheid van uw activiteiten met ons COVID-19-ondersteuningsprogramma

 

 

Bij Diversey Consulting houdt alles wat we doen de overtuiging in dat we levens kunnen beschermen, en ons advies helpt om efficiënte maar veilige operaties te behouden.

In dit perspectief heeft ons team van experts een Covid-19 operationeel ondersteuningsprogramma ontwikkeld om uw bedrijf te helpen zich voor te bereiden op de nieuwe omstandigheden, hetzij voor heropening, hetzij voor reeds functionele bedrijven, met speciale aandacht voor het gedrag van mensen en met het doel om personeel en gasten te beschermen door de kans op besmetting te beperken.

Diversey Consulting Process


Stap 1 - Diversey Consulting helpt u bij het bouwen van uw Covid-19-protocol

Ons team van experts heeft een operationeel ondersteuningsdocument voor COVID-19 ontwikkeld. Het bevat een gedetailleerde beschrijving van de nieuwe operationele procedures om ervoor te zorgen dat u voorbereid bent en veilig kunt blijven werken. Dit wetenschappelijke document gaat verder dan de huidige informatie die op internet beschikbaar is. Van het ontvangen van goederen en het verwerken van eten tot buffet, bediening aan tafel, verkoopautomaten, kinderruimte tot wasprocedures, fitnessruimte en spa. Wij hebben alle preventieve maatregelen gebundeld in één gids gericht op het verbeteren van voedselveiligheid, schoonmaakrichtlijnen, sociale afstand, handhygiëne en contactloze klantervaring. 
Wij ondersteunen u bij het ontwikkelen van het risicobeoordelingsgedeelte en helpen u bij het samenstellen van uw persoonlijke COVID-19-handleiding om u door de risico's en preventieve maatregelen te leiden. Dit programma omvat:

 

  • Technische handleiding

  • Auditformulier

  • Ondersteunende documenten en wandkaarten


Stap 2 - Wij trainen uw teams


Bij COVID-19-preventie gaat het om de houding van individuen: het gedrag van uw medewerkers maar ook van uw klanten. Ontdek onze tips, onze creatieve en inspirerende ideeën, onze online trainingstools. Na afronding van de cursus wordt een opleidingscertificaat verstrekt aan personeelsleden die slagen voor het cursus examen.


Stap 3 - Wij zien toe op de naleving van uw veiligheidsplan


Bevestigen door middel van regelmatige audits de effectiviteit van uw speciale COVID-19-programma. Een consultant van Diversey Consulting komt uw bedrijf auditen met behulp van een auditformulier dat speciaal voor dit programma is gemaakt.

  • Auditproces met een solide coachingaanpak gericht op: ondersteuning van personeel en management, het beantwoorden van vragen, het evalueren van de beste procedure voor specifieke situaties en het verzekeren dat het bedrijf klaar is voor een veilige operatie.

  • Auditrapport met nalevingsoverzicht.

  • Nabespreking met het team om het actieplan op te stellen en prioriteiten te stellen.

  • Certificaat van naleving en microbiologische bemonstering

 

Onze waarden

 

Deskundig advies

Onze consultants hebben een gedegen achtergrond in infectiepreventie (dierenartsen, microbiologen, etc.), en zijn specifiek opgeleid in internationale Covid-19 preventiemaatregelen en lokale richtlijnen.

Wereldwijde dekking

Wij zijn gespecialiseerd in internationale partners met meerdere vestigingen en bieden ondersteuning aan grote bedrijven over de hele wereld.

Lokaal aanwezig

Onze diensten worden geleverd door lokale consultants om ervoor te zorgen dat aan de lokale regelgeving en werkvloer realiteit wordt voldaan.

Continue verbetering

Onze diensten worden continu bijgewerkt met nieuwe aanbevelingen van de WHO-organisatie, CDC en inzichten uit de wetenschappelijke wereld en bedrijfsvoering.

 

 

Contact Us To Learn How We Can Help