Op kennis gebaseerde services

Thumbnail Thumbnail

Op kennis gebaseerde services van Diversey

 

Vandaag de dag, en in toenemende mate in de toekomst, moeten voedsel- en drankverwerkers kritieke prestatie-indicatoren (KPI's) meten om concurrerend te zijn, efficiënt te kunnen opereren, aan de veranderende milieuvraag te voldoen, normen voor voedselveiligheid te overtreffen en verantwoordelijke merkvertegenwoordigers te zijn. Hoe kunt u met zoveel beschikbare gegevens de KPI-gegevens vastleggen en gebruiken om de efficiëntie, voedselveiligheid en winstgevendheid te verbeteren? De belangrijkste uitdaging voor producenten van voedsel en dranken is om hoogwaardige en veilige producten te produceren en tegelijkertijd de operationele kosten te verlagen om concurrerend te blijven. Daarom hebben we onze op kennis gebaseerde services geïntroduceerd – een pakket services om u te helpen uw doelen te bereiken.

diversey-kbs-projects

 

Verbeteringsprojecten voor operationele efficiëntie en voedselveiligheid voor voedsel- en drankvoorzieningen

 

De portfolio met op kennis gebaseerde services van Diversey is gericht op de belangrijkste uitdagingen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie: Productiviteit, Water, Energie, Opbrengst en Voedselveiligheid. De services beschikken over een gemeenschappelijke benadering in 3 stappen, 'Controle, Analyse en Oplossing', om de voedselveiligheid en operationele efficiëntie in voedsel- en drankverwerkingsfabrieken continu te verbeteren.

 

Download de PDF-catalogus voor op kennis gebaseerde services.

 

De services