Diversey beoordeeld als top duurzaamheidsbedrijf

Diversey Rated as a Top Sustainability Company Diversey Rated as a Top Sustainability Company
Dan Daggett
Vice President, Corporate Sustainability
May 31, 2023

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat EcoVadis, één van 's werelds grootste organisaties die duurzaamheid beoordeelt, Diversey's benadering van duurzaamheid heeft beoordeeld en ons de Zilveren Medaille heeft toegekend voor onze prestaties. EcoVadis heeft meer dan 75.000 organisaties beoordeeld op hun prestaties op het gebied van milieu, ethiek, mensenrechten en inkoop.

Diversey's rating plaatst ons op het 74e percentiel voor bedrijven in onze sector. We delen de details van onze prestaties met 85 klanten, die zo de belangrijkste punten van sterke en zwakke punten kunnen identificeren om inzicht te krijgen in hun toeleveringsketen. Het Ecovadis-logo kan worden gebruikt om onze resultaten aan klanten en belanghebbenden mee te delen.

2022 EcoVadis Silver Medal

In sommige gevallen vragen klanten Diversey om deel te nemen aan het EcoVadis-platform om diepgaande informatie over hun leveranciers te verzamelen en zo duurzaamheid te bevorderen en risico's in hun toeleveringsketen te beperken. Klanten van Diversey zien hun inkoopmacht steeds meer als een 'kracht voor het goede' om leveranciers aan te sporen hun milieu- en sociale prestaties te verbeteren.

 

Diversey heeft haar EcoVadis score dit jaar verbeterd van 46 naar 57, een bewijs van het werk dat binnen het bedrijf wordt gedaan om onze ecologische voetafdruk te verbeteren, de Diversey gedragscode na te leven, en duurzaamheidswaarde voor onze klanten te creëren.  Duurzaamheid is een reis, en we hopen dat Diversey volgend jaar het 'Gold Level' in Ecovadis kan bereiken.

EcoVadis Rating Certificate 2022

 

Bekijk Diversey's award certificering hier en de volledige EcoVadis scorekaart hier.

Voor meer informatie over onze verschillende duurzaamheidsprogramma's en de inspanningen van het bedrijf, gaat u naar onze duurzaamheidspagina of leest u ons duurzaamheidsverslag 2020.